West-Afrikaanse alcoholische dranken Marktomvang, aandeel, toonaangevende bedrijven, sectoroverzicht, regionale analyse en prognose 2023-2028 – Cottonwood Holladay Journal

IMARC Group, een toonaangevend marktonderzoeksbureau, heeft onlangs een rapport uitgebracht met de titel “Markt voor alcoholische dranken in West-Afrika: traits in de industrie, aandeel, grootte, groei, kansen en voorspelling 2023-2028”, De marktomvang van alcoholische dranken in West-Afrika bereikte 12,4 miljard greenback in 2022. Vooruitkijkend verwacht IMARC Group dat de markt in 2028 US $ 17,7 miljard zal bereiken, met een groeipercentage (CAGR) van 6,2% in 2023-2028.

Alcoholische dranken zijn dranken die worden gemaakt door suikers in fruit, bessen en granen te fermenteren. Ze gebruiken gist voor het initiëren van anaerobe gisting die essentieel is bij het omzetten van de suiker in ethanol en koolstofdioxide. De smaken en aroma’s van de dranken variëren afhankelijk van het fermenteerbare materiaal dat in het proces wordt gebruikt. Het alcoholgehalte van de dranken verschilt ook afhankelijk van hun bewaarperiode en de verpakking waarin ze worden geplaatst. Ze worden veel geconsumeerd als verjongende en recreatieve dranken en zijn op de markt verkrijgbaar in de vorm van bier, cider, wijn en gedistilleerde dranken.

Vraag een free of charge pdf-voorbeeld van het rapport aan: https://www.imarcgroup.com/west-africa-alcoholic-beverages-market/requestsample

Markttrends voor alcoholische dranken in West-Afrika:

De markt wordt vooral gedreven door de toenemende voorkeur voor merkalcoholische dranken in de West-Afrikaanse regio. De lokale bevolking heeft er in de loop der jaren grotendeels op vertrouwd om hun eigen alcohol te maken met behulp van gewassen van eigen bodem vanwege de lage kosten die eraan verbonden zijn. Echter, met het stijgende besteedbare inkomen van de massa en een algeheel sterke economische groei in de regio, is er een verschuiving van huis- of lokaal gebrouwen dranken naar merkalcoholische dranken, vooral onder de stedelijke bevolking. Daarnaast investeren tal van internationale spelers fors in de onaangeboorde markt van West-Afrika, waardoor tal van groeikansen ontstaan ​​in de markt, die als een belangrijke groeibevorderende issue fungeert. In overeenstemming hiermee helpen de gemakkelijke beschikbaarheid van grondstoffen en goedkope arbeidskrachten aanzienlijk bij het aantrekken van buitenlandse investeerders, wat op zijn beurt resulteert in een toenemende lokale productie van merkalcoholische dranken. Dit maakt het bijgevolg mogelijk om de productiekosten te minimaliseren en tegelijkertijd hoogwaardige merkdranken te leveren tegen een betaalbare prijs voor de consumenten. Enkele van de andere factoren die bijdragen aan de groei van de markt zijn de snelle verstedelijking, de toenemende voorkeur voor gearomatiseerde alcohol en het groeiende aantal vrouwelijke drinkers in de regio.

West-Afrikaanse markt voor alcoholische dranken 2023-2028 Competitieve analyse en segmentatie:

Competitief landschap met hoofdrolspelers:

Het concurrentielandschap van de markt voor alcoholische dranken in West-Afrika is in het rapport bestudeerd met de gedetailleerde profielen van de belangrijkste spelers die op de markt actief zijn.

Enkele van deze belangrijke spelers zijn:

Diageo Plc

Heineken Worldwide B.V.

Anheuser-Busch InBev

Castel Groep

Kasapreko Firm Ltd

Tambour origineel

Belangrijkste marktsegmentatie:

Het rapport heeft de markt voor alcoholische dranken in West-Afrika gesegmenteerd op foundation van producttype, verpakkingstype, distributiekanaal en land.

Opsplitsing per producttype:

Bier

Geesten

Wijn

Anderen

Opsplitsing per verpakkingstype:

Glazen flessen

blikken

Plastic flessen

Anderen

Opsplitsing per distributiekanaal:

Open markten

Supermarkten/hypermarkten

Lodges/Eating places/Bars

Speciaalzaken

Anderen

Opsplitsing per land:

Niger

Ivoorkust

Ghana

Burkina Faso

Republiek Benin

Senegal

Anderen

Vraag analist om 10% free of charge rapport op maat: https://www.imarcgroup.com/request?kind=report&id=961&flag=C

Als u specifieke informatie nodig heeft die momenteel niet binnen de reikwijdte van het rapport valt, zullen we deze verstrekken als onderdeel van de aanpassing.

Blader door meer gerelateerde rapporten:

Over ons:

IMARC Group is een toonaangevend marktonderzoeksbureau dat wereldwijd managementstrategie en marktonderzoek aanbiedt. We werken samen met klanten in alle sectoren en regio’s om hun meest waardevolle kansen te identificeren, hun meest kritieke uitdagingen aan te pakken en hun bedrijf te transformeren.

De informatieproducten van IMARC omvatten belangrijke markt-, wetenschappelijke, economische en technologische ontwikkelingen voor bedrijfsleiders in farmaceutische, industriële en hoogtechnologische organisaties. Marktprognoses en sectoranalyses voor biotechnologie, geavanceerde materialen, farmaceutica, voedsel en drank, reizen en toerisme, nanotechnologie en nieuwe verwerkingsmethoden behoren tot de high van de experience van het bedrijf.

Ons aanbod omvat uitgebreide marktinformatie in de vorm van onderzoeksrapporten, productiekostenrapporten, haalbaarheidsstudies en adviesdiensten. Ons workforce, dat bestaat uit ervaren onderzoekers en analisten uit verschillende sectoren, is toegewijd aan het leveren van hoogwaardige gegevens en inzichten aan onze klantenkring, variërend van kleine en middelgrote bedrijven tot Fortune 1000-bedrijven.

Neem contact met ons op:

IMARC-groep

134 N 4th St. Brooklyn, NY 11249, VS

VS: +1-631-791-1145 | Azië: +91-120-433-0800

E-mail: gross sales@imarcgroup.com

Volg ons op Twitter: @imarcglobal

LinkedIn: https://www.linkedin.com/firm/imarc-group/mycompany/


Posted

in

by

Tags: